Bugun...



SÜRESİZ OLARAK MAÇLAR İPTAL EDİLDİ!

Halil Umut Meler'e çirkin saldırı: TFF'den olağanüstü toplanma kararı MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırı nedeniyle TFF Yönetim Kurulu, olağanüstü toplanma kararı aldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-12-2023 01:51:22 Tarih: 12-12-2023 00:22

SÜRESİZ OLARAK MAÇLAR İPTAL EDİLDİ!

 

 

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Kritik maç 1-1'lik skorla sona erdi.

Maçın bitimi ile sahaya giren MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruk atarak saldırdı.

Bu olayın ardından Gençlik ve Spor, Adalet ve İç İşleri Bakanlarından açıklamalar geldi. Adli soruşturma başlatıldı.

Akaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruk atmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu harekete geçti.

Başkan Mehmet Büyükekşi önderliğindeki Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, olağanüstü toplanma kararı aldı.

Toplantı öncesi katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulunan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 'Bedelini ödeyecekler' ifadelerini kullandı. 

Büyükekşi açıklamasında; "Acilen yönetim kurulumuzu toplantıya davet ettim. Her fırsatta hakemleri hedef gösteren, bunu yaparken de bu işin sonunun nereye gidebileceğini hesap edemeyen herkes bu olayı enine boyuna düşünsün" dedi.

TFF Başkanı açıklamasının devamında; "Türk futboluna utanç dolu bir yumruk atıldı. Bu olaya katılan herkes, bedelini ödeyecek. Kimse, kimseye yumruk atamaz. Özellikle bir hakeme bunu yapamazlar. Çok üzgünüm. Detayları kamuoyu ile paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

 

12.12.2023 Salı günü Saat 01.25 sularında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yaptığı açıklamada: "

"Bu alçak saldırıyı sadece Halil Umut Meler'e yapılmadı! Türk futbolun tüm paydaşlarına yapıldı. Bugüne kadar hakemleri hedef gösteren herkes bu aşağılık suçun suç ortağıdır. Başkanlar, teknik direktörler, futbolcular, hakem yorumcularının hakemleri hedef gösteren, kamuoyunun önüne atanlar, bu alçak saldırının sorumlularındandır.

Sorumlu kulüp ve yöneticileri, en ağır şekilde cezalandırılacaktır." 

"Tüm maçları süresiz olarak erteledik.

Artık yeter! Yeter diyoruz! Her gün hakem suçlamak! Hakemler de insan! Bu kadar tekmeler, yumruklar atacak şekilde... Kimseye böyle vurulmaz. Türk futbolunun değerini daha fazla düşürmeyin! Dünyaya Türk futbolunu rezil etmeyelim! Yeter artık!" dedi.

 




Kaynak: Çağrı Radyo Haber Merkezi




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI