Bugun...



O SES KADININ GÜCÜNDE!

18 Dernek Yararına Düzenlenen ‘Şarkılarda Kadın’ Konseri Yoğun İlgi Çekti

facebook-paylas
Tarih: 20-05-2024 16:51

O SES KADININ GÜCÜNDE!

 

19 Mayıs 2024 – Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği öncülüğünde düzenlenen ve 18 derneğin iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Şarkılarda Kadın’ temalı konser, İzmir Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde büyük ilgi gördü. Ses sanatçısı ve diş hekimi Özlem Baytop Öymez’in sahne aldığı konser, kadın olmanın zorluklarına, güzelliklerine ve eşsizliğine vurgu yaparak davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.

Etkinlik, İKG İzmirli Kadın Girişimciler Derneği, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği, Türk Anneler Derneği (İzmir/Çeşme/Karşıyaka/Mordoğan) Şubeleri, Türk Kadınlar Konseyi Derneği, Türk Kadınları Birliği (Karşıyaka/Menemen Şubesi), Türkiye Yardım Sevenler Derneği, Kadın Hekimleri Eğitime Destek Vakfı, Ege Kadın Dayanışma Vakfı, Umay Birdem Derneği, Karşıyaka Balkan Kadınları Derneği, Uluslararası Innerwheel 244. Bölge Federasyonu, Ege Çağdaş Eğitim Vakfı ve Ege Bölge Sanayi Odası Vakfı Kadınlar Birliği’nin katkılarıyla düzenlendi.

 

 

 

Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği Sözcüsü Fatoş Dayıoğlu, "Sizlerin katılımınız ve coşkunuzla, bu özel geceyi unutulmaz bir deneyime dönüştürdük" şeklinde duygularını ifade etti. İKG Derneği başkanı Ferhan Sivri Avcı konuşmasında, "Kadın olmanın gücünü paylaştığımız bu özel gecede siz konuklarımızın desteği ve ilgisi çok kıymetli" diye belirtti. Gecenin yıldız sanatçısı Sayın Özlem Baytop Öymez ise, "Yüreğimizdeki duyguları paylaştığımız hem de hayata tutunduğumuz, hayata iyilik ve güzellik getirmek için bir arada olduğumuz bu gecede buradaki varlığınız için sizlere şükranlarımı sunuyorum. İyi ki geldiniz, hoş geldiniz" diyerek geceye katılan herkese teşekkür etti.

Konser, saat 20.00’da başlayarak saat 23.00’da tüm katılımcı ve paydaşlara teşekkürlerin iletilmesiyle ise son buldu. Gecenin sonunda, Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği Sözcüsü Fatoş Dayıoğlu, katkılarından dolayı EVE SHOP’a, IRENBE’ye, paydaş olan 18 derneğe, sponsorluk desteği için Türkiye Yardım Sevenler Derneği Başkanı’na ve 244 INNERWHELL Bölge Başkanı’na ayrıca teşekkürlerini sundu.

 

 

Bu anlamlı geceye katkı sağlayan tüm dernekler ve katılımcılar sayesinde, kadınların gücüne dikkat çeken bu tür etkinliklerin artarak devam etmesi hedeflenmektedir. Kadınların toplumdaki rolünü ve önemini vurgulayan bu tür organizasyonların, kadınların karşılaştığı zorlukları aşmada dayanışma ve farkındalık yaratma açısından büyük önem taşımaktadır.




Kaynak: Çağrı Radyo Haber Merkezi




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ETKİNLİKLER Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI