Bugun...



MENEMEN’DE ÜCRETSİZ KÜLTÜR SANAT KURSLARI BAŞLIYOR

Menemen Belediyesi, tüm vatandaşlarını sanatla buluşturmak, yeteneklerini ortaya çıkarmak ve hayallerini gerçekleştirmek için 17 dalda ücretsiz kültür ve sanat kursları düzenliyor. Kurslara başvuruların Menemen Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildiğini ifade eden Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Kurslarımızın kültüre, sanata ve yarınlara umut olacağı inancıyla tüm ilçe sakinlerimizi eğitimlerimizden faydalanmaya davet ediyorum” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 15-06-2023 23:32:54 Tarih: 13-06-2023 16:18

MENEMEN’DE ÜCRETSİZ KÜLTÜR SANAT KURSLARI BAŞLIYOR

 

Menemen Belediyesi, yöresel kültürün mihenk taşlarından olan halk oyunlarını ve sanatın birçok dalının her kesime ulaşmasını sağlamak için ücretsiz kültür ve sanat kurslarına yaz döneminde de devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenecek kurslar, vatandaşlara ücretsiz olarak veriliyor. Çocuk, genç ve yetişkin kategorilerinde gerçekleştirilecek yaz kurs kayıtları, Menemen Kültür Merkezi’nde (üstgeçit yanı) kabul ediliyor. Alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek kurslar kapsamında; tiyatro, yaratıcı drama, gitar, keman, bağlama, piyano ve resim dersleri verilecek.

Kurs ve kayıtlar hakkında mesai saatleri içerisinde 444 80 08 numaralı telefondan bilgi alınabilinecek. Kurs planlaması kursiyerlere mesaj yoluyla iletilecek. Kültür ve sanat kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlere katılım belgesi verilecek.

 

PEHLİVAN’DAN KURSLARA DAVET

 

 

Ücretsiz düzenlenecek kurslara 7’den 70’e herkesi davet eden Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Menemen’de sanatın gelişmesini ve her kesimin bu gelişmeye dâhil olması için elimizden geleni yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Bir anlamda kurslarımız; halkımızı da bir araya getiriyor, kaynaşmalarını sağlıyor. Açtığımız kurslar sayesinde çocuklarımız, gençlerimiz ve hemşehrilerimiz ilgi duydukları, öğrenmek istedikleri birçok branşta eğitim alma imkânı yakalıyorlar. Bu açıdan kurslarımızı çok önemsiyoruz. Bu kapsamdan her yaştan kıymetli hemşehrilerimi ücretsiz kurslarımızdan faydalanmaya davet ediyorum” dedi.




Kaynak: Çağrı Radyo Haber Merkezi/Menemen Belediyesi Basın Bülteni




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYELER Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI