Bugun...



- BELEDİYE PERSONELİNE 25’ER BİN LİRA PROMOSYON

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, çalışanın yüzünü güldürdü. Menemen Belediyesi banka promosyon revize anlaşmasını Halk Bankası ile imzaladı. Anlaşmaya göre belediye personelinin Eylül ayı maaşı ile birlikte 25’er bin lira yatacak.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-10-2023 22:25:42 Tarih: 17-08-2023 13:21

-	BELEDİYE PERSONELİNE 25’ER BİN LİRA PROMOSYON

Menemen Belediyesi’nde promosyon sevinci yaşanıyor. Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Halk Bankası ile banka promosyon anlaşmasını sonuçlandırdıklarını ve personelin Eylül ayı maaşıyla birlikte hesaplarına promosyon olarak 25’er bin lira yatacağını açıkladı. Başkan Pehlivan, “Göreve geldiğimizden beri bizimle birlikte omuz omuza gecesini gündüzüne katarak Menemen’imize hizmet eden personelimiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Bu azim karşısına biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz.” dedi.

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan’ın makamında gerçekleşen imza törenine, Halkbank Menemen Şube Müdürü Harun Pürmüs, Bölge Bireysel Bankacılık Bölüm Müdürü Önnur Toprak, Ticari ve Kobi Pazarlana Bölümü Müdürü Hasan Pekkıyak ve Belediye Başkan Yardımcıları katıldı.

İmza töreninde belediye personeline verdiği promosyon katkısı sözünün tutmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Vekili Pehlivan; “Menemen Belediyemizin kıymetli çalışanlarının, değerli belediye ailemin maaş promosyonlarıyla ilgili süreci bugün nihayetlendiriyoruz. Bu anlaşmada büyük emeği olan, kıymetli AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ’a şahsım ve belediye personelim adına teşekkürü bir borç biliyorum. Kendisi Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan Bey ile görüşmeler gerçekleştirdi. Akabinde de değerli Bölge Müdürümüz Ertuğ Bey, değerli Bölge Müdür Yardımcımız Önnur Bey ve kıymetli şube müdürümüzün destekleriyle kontratımızı imzalıyoruz. Hayırlara vesile olsun inşallah... Çalışanlarımıza kardeşlerime mesai arkadaşlarıma bayramlaşma törenimizde sözüm vardı. O sözümüzü bugün imzaladığımız 3 yıllık kontratımızla tutuyoruz. Sağlıkla güle güle harcasınlar. İlgi ve alakalarından dolayı da Halkbank ailesine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.




Kaynak: Çağrı Radyo Haber Merkezi/Menemen Belediyesi Basın Bülteni




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYELER Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI