Bugun...



CHP'DEN BASIN AÇIKLAMSI!

Menemen’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen resmi törende Menemen Müftüsü Mehmet Seven’in Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adını anmamasına CHP Menemen ilçe Başkanı Hüseyin Özbey tepki gösterdi.

facebook-paylas
Tarih: 18-03-2024 19:05

CHP'DEN BASIN AÇIKLAMSI!

Çocuklar Kubilay’ın katiline götüren Müftü bir skandala daha imza attı

“Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES)” Projesiyle Menemen’de ilköğretim öğrencilerini, Menemen ayaklanmasından yargılanan ve ceza alan Nakşibendi tarikatı şeyhi Esad Erbili’nin mezarına götüren Menemen Müftüsü Mehmet Seven, bir skandala daha imza attı.

 

Menemen’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen resmi törende Menemen Müftüsü Mehmet Seven Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adını anmadı. Seven’in verdiği hutbede Atatürk’ün adının anılmamasına CHP Menemen ilçe örgütü tepki gösterdi.

 

“GERİCİLERLE MÜCADELEYE DEVAM”

CHP Menemen İlçe başkanı Hüseyin Özbey konuya ilişkin açıklamasında, “Çocuklarımızı Kubilay’ı şehit edenlerin mezarına götüren gerici zihniyet bugün de 18 Mart Şehitleri Anma Günü’nde Kurucumuz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmadı. Bu Atatürk ve Cumhuriyetimize yapılan bir saygısızlıktır. Gericilerle mücadelemize devam edeceğiz. Kınıyoruz” dedi.

 

 




Kaynak: Çağrı Radyo Haber Merkezi




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ANAM/KUTLAMA Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI