Bugun...



MENEMEN’DE MİTİNG GİBİ AÇILIŞ!

Menemen Belediyesi Halil Alkaya Spor Tesisi, yoğun bir katılımla gerçekleşen açılış töreni ile hizmete girdi. Adeta bir mitinge dönen açılışta konuşan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Sağlıklı yaşam mottosuyla açtığımız fitness center tesisimiz, ilçemize değer katacak” dedi. Açılışa katılan IFBB PRO Atlet- Milli Sporcu Mustafa Yıldız da tesisin her ayrıntısının düşünüldüğünü belirterek tam not verdi.

facebook-paylas
Tarih: 05-03-2024 13:52

MENEMEN’DE MİTİNG GİBİ AÇILIŞ!

 

Mart ayı boyunca 460 metre uzunluğunda battı çıktı, Türkiye’nin en büyük tematik çocuk köyü, Kent Gözü Rekreasyon Alanı gibi projeler başta olmak üzere birçok dev projenin açılışını yapacak olan Menemen Belediyesi, ayın ilk açılışını spor alanında yaptı. Bölgenin en büyük fitness center tesislerinden biri olarak hizmete giren Menemen Belediyesi Halil Alkaya Spor Tesisi için gerçekleştirilen açılış töreni, yoğun katılımla birlikte adeta bir mitinge dönüştü.

 

 

Dev tesiste yok yok

Uygun fiyatları ve hijyen hassasiyetiyle Menemenlilerin hizmetine giren tesis, kendi alanındaki en kaliteli ekipmanlarla donatıldı. Modern tasarımıyla tamamı kapalı 2 bin metrekarelik alanda kondisyon aletleri, basketbol ve voleybol sahası, pilates, sauna, vitamin bar, modern soyunma odaları gibi donanımlar yer alıyor.

 

 

Başkan Pehlivan: Burası sağlıklı ve mutlu Menemen’in sembolü olacak

Halil Alkaya Spor Tesisi için düzenlenen açılışta konuşan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Her şeyin en iyisini Menemen ve Menemenli hemşehrilerim ile buluşturuyoruz.” dedi. Başkan Pehlivan, “Bir kent için sağlıklı ve düzenli spor yapmak o kentin yaşam kalitesinin de bir göstergesidir. Çünkü spor yapmak, insanın ruhunu arındırır, kendisini dinlemesine, anlamasına da yardımcı olur.

Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz Fitness Center salonumuz, sadece bir spor salonu değil, aynı zamanda sağlıklı ve mutlu Menemen’in de sembolüdür.

Tesisimiz, her yaş grubundan vatandaşımızın dilerse profesyonel bir branşta spor yapabileceği, dilerse düzenli spor yapma imkânı bulabileceği, en son geliştirilmiş ekipmanlarla dizayn edilmiş bir spor kompleksidir. Tesisimizin kentimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, sağlıklı ve mutlu günlerde kullanılmasını temenni ediyorum. Açılışlarımıza başladık” dedi.

 

 

Açılışa kendisi gibi Milli Sporcu eşi Gülşah Yıldız ile birlikte katılan Milli Sporcu Mustafa Yıldız da tesise tam not verdi.

 




Kaynak: Çağrı Radyo Haber Merkezi/Menemen Belediyesi Basın Bülteni




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYELER Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI