Bugun...



ASLANOĞLU’NDAN İZMİR ADAYI AÇIKLAMASI

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayının belirlenmesi ve bazı basın yayın organlarında aday ismi üzerinden yayınlanan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu

facebook-paylas
Tarih: 15-12-2023 14:56

ASLANOĞLU’NDAN İZMİR ADAYI AÇIKLAMASI

 

. Aslanoğlu açıklamasında şunları dile getirdi;

Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimlerde aday göstereceği isimlere açıklamaya başladı ve bu açıklamalarda doğal olarak kamuoyunda heyecanı arttırdı. Söz konusu İzmir olunca da heyecan daha da artıyor ve iddialar, söylentilerde ortada dolaşıyor. İzmir hem Türkiye’nin hem de CHP’nin göz bebeği kenttir. Bu kentin büyükşehir belediye başkan adayı belirlenirken de partimiz oldukça titiz davranmakta ve birçok yönteme başvurmaktadır. Bu çalışmalar sürerken kamuoyunda isimlerin konuşulması, söylentilerin çıkması ve iddiaların ortaya konması seçim dönemlerinde sıkça rastlanan durumlardır.


İzmir ile ilgili olarak CHP Parti Meclisi’nin henüz açıklanmış bir kararı yoktur. Ancak Aydın büyükşehir belediye başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun İzmir’den partimizin büyükşehir belediye başkan adayı olacağı yönündeki iddialar, sadece söylenti ve iddia olarak çokça dillendirilmeye başladığı için, bir açıklama yapma zarureti doğmuştur.


İzmir’den büyükşehir belediye başkanlığına başvurarak dosya alan 9 isim vardır. Ve bu isimler arasında Sayın başkan yoktur. Zaten Özlem başkanımız Aydın büyükşehir belediye başkan adaylığı için başvurmuştur. Parti Meclisimizin böyle bir kararı yokken, kişinin İzmir için başvurusu yokken, kendisinin İzmir’den aday gösterileceğini tartışmak anlamsızdır.

İzmir’in aday adayları bellidir, Özlem Çerçioğlu’nun hangi il için başvuru yaptığı bellidir. Biz İzmir’de İzmirlilerin istediği bir adayı gösterme noktasında kararlıyız. Aydın’da son derece başarılı işlere imza atmış ve bu başarıları sürdüreceğine inandığımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na da bu yolda bir kez daha başarılar diliyoruz.




Kaynak: Çağrı Radyo Haber Merkezi




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEÇİMLER Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI